Innovatieve Energiehubs

Op maatgemaakte duurzame energienetwerken.

Bij Solinoor brengen we een revolutie teweeg in duurzame energieoplossingen met onze innovatieve energiehubs. Deze energiehubs zijn voorzien van geavanceerde zonne-PV-systemen die schone en hernieuwbare energie opwekken, zowel op water, land, daken als carports. Hierbij combineren we twee of meer energieverbruikers, vaak uit verschillende sectoren en industrieën, die een samen zo een veerkrachtig energie-ecosysteem vormen. Ondersteund door een geïntegreerd Energie Management Systeem zorgen onze innovatieve energiehubs voor een efficiënte balans en distributie van energie waardoor kosteneffectieve en duurzame oplossingen worden gegarandeerd. Door het principe te omarmen van lokale productie voor lokale consumptie, stellen we hele wijken en gebieden in staat hun ecologische voetafdruk te verkleinen en zelfvoorzienende energie-infrastructuren op te bouwen.

 

Solinoor Innovative Energy Solutions 3D model

Onze innovatieve energiehubs

Voordelen van onze innovatieve energiehubs

  • Energie-efficiëntie: onze energiehubs maximaliseren de energie-efficiëntie door de productie en consumptie op intelligente wijze te beheren, waardoor verspilling en kosten worden verminderd.

  • Betrouwbare energievoorziening: Energiehubs zorgen voor een stabiele energievoorziening, zelfs onder wisselende omstandigheden, waardoor de betrouwbaarheid toeneemt.

  • Klaar voor de toekomst:deze hubs optimaliseren het gebruik van hernieuwbare energie en minimaliseren de impact op het elektriciteitsnet.

Onze projecten

Ontdek één van onze meest innovatieve energiehubs: Energy Hub Neder-Betuwe. Door een drijvend zonnepark van 10 MWp te combineren met een energieopslagsysteem balanceren we de energievoorziening voor zandwinning, dijkversterking, walstroom en elektrische voertuigen.

Bent u geïnteresseerd hoe wij innovatieve energiehubs benaderen of wilt u kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw locatie? Neem hieronder contact op met onze energie-experts.

meer informatie

Energiehub Neder-Betuwe

Naast ons kantoor in Solinoor creëren we een geïntegreerd systeem waarbij we een zonnepark van 10 MWp combineren met het verbruik van 1) elektrische zandwinningsactiviteiten, 2) het opladen van machines voor dijkversterking, 3) het opladen van elektrische voertuigen (EV’s) en 4) walstroom voor de nachthaven. Door gebruik te maken van een energieopslagsysteem ontstaat er een evenwichtig en betrouwbaar energiesysteem.

Neem contact op met onze energie experts

Wil je meer weten over hoe onze innovatieve energieoplossingen jou kunnen helpen bij het behalen van betaalbare en duurzame energie? Neem dan contact op met een van onze energie experts via de onderstaande knop.

 Contact