Betaalbare en toegankelijke duurzame energie voor iedereen, dat is onze missie.

 

Om dat voor elkaar te krijgen hebben we de krachten gebundeld met diverse experts op het gebied van duurzame energie, assets-owners en investeerders. Wij hebben momenteel in ons portfolio meer dan 420 megawatt aan assets, verdeeld over verschillende locaties, die wij de komende twee jaar zullen ontwikkelen.

 

Onderzoek en innovatie blijft daarin onze prioriteit. Met een innovatieve geest en een frisse ondernemersmentaliteit ontwerpen we over de hele wereld voor onze klanten duurzame energieoplossingen.

 

 

_MG_4160AL.jpg

Vahid Kharidar
vahid.kharidar@solinoor.com
Managing Director
+316 55722364
 


Vahid Kharidar

 

De toekomst van onze planeet is afhankelijk van groene energie. Secundaire bronnen raken op en fossiele brandstoffen zoals kolen, olie en gas hebben een negatieve invloed op mens en planeet. De bron voor groene energie daarentegen is onbeperkt en een gezond en duurzaam alternatief voor gas en olie.

 

Tijdens zijn 10 jaar bij Philips werd Vahid geconfronteerd met de stijging van de energieprijzen en de negatieve effecten daarvan op mens en planeet. Met Solinoor wil hij een positieve verandering maken in de wereld en groene energie voor iedereen toegankelijk en betaalbaar maken.

_MG_4253L.jpg

Paul Hospers
paul.hospers@solinoor.com
 Senior Project Developer
+316 42381997
 
 

_MG_4232L.jpg

Caroline de Greeff
caroline.de.greeff@solinoor.com
Energy corporation & local participation expert
+316 41753083

 _MG_4111L.jpg

Jurjan Lammers
jurjan.lammers@solinoor.com
Project Manager
+316 44170575
 

_MG_4271L.jpg

Anne Beune
Water quality and nature
 
 

IMG_20220803_201214-1.png

Rutger Schreur
rutger.schreur@solinoor.com
Project Advisor (Energy Systems)
 

AartJan1.png

Aart-Jan Schouten
aartjan.schouten@solinoor.com
Project Development Manager
 

Peter2.png

Peter Stolk
peter.stolk@solinoor.com
Senior Business Development Manager
 

Hamed-2.png

Hamed Roozdar
hamed.roozdar@solinoor.com
Head of EPC Projects
 

Erik-1.png

Erik Bruins
erik.bruins@solinoor.com
Hydrogen Business Developer
 

Universiteit Utrecht Innovation Sciences & Solinoor

 

Per Mei 2022 verwelkomt Solinoor een groep getalenteerde studenten Innovation Sciences van Universiteit Utrecht: Timo van Arkel, Hugo Hofstede, Stan ter Burg, Daan Pisa and Rutger Schreur. 


Tijdens hun periode bij Solinoor zullen ze zich bezighouden met onderzoek op het gebied van innovatieve geïntegreerde energie oplossingen, die Solinoor en de energiesector zullen helpen om te begrijpen in hoeverre groene- en zonne energie kan fungeren als bron voor de productie van waterstof en mogelijk als alternatieve energiebron. De onderzoeksvraag zal zich focussen op "evaluatie van de huidige staat, belemmeringen en mogelijkheden van aanpassing naar groene waterstof geproduceerd door zonneparken".

 

Solinoor is altijd op zoek naar mogelijkheden voor actieve participatie en educatie. Wil je meer weten over dit project of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw project? Stuur een mail naar info@solinoor.com of neem contact op via onderstaande knop.