Geïntegreerde energieoplossingen

Op een innovatieve manier dragen wij actief bij aan het versnellen van de energietransitie.

Bij Solinoor streven we naar toegankelijke en betaalbare groene energie. Met ons team van energie experts werken we aan het ontwikkelen van innovatieve energieoplossingen die hieraan bijdragen. Solinoor levert end-to-end energieoplossingen, wat inhoudt dat we zorg dragen voor het project van A tot Z: van ontwikkeling, tot bouw, tot exploitatie. Zo ontwikkelen wij zonneparken op land, water, daken en carports. We kijken hierin verder dan alleen de productie van duurzame zonne-energie. Samen met onze energiepartners ontwikkelen we energieopslag met batterijen, groene waterstof en innovatieve energiehubs.

Naast onze Innovatieve Energieoplossingen bieden wij ook verschillende services aan waaronder haalbaarheidsonderzoeken, AERIUS rapportages, en business case adviezen die u kunnen ondersteunen om uw project te realiseren.

Bekijk onze Energieoplossingen of ga naar Services

 

Solinoor geïntegreerde duurzame innovatieve energieoplossingen

Services

PVsyst simulaties & rapportages

Wij voeren gedetailleerde analyses uit als basis voor een eerste zonne-energie installatie ontwerp met een accuraat inzicht in de energieopwek.

Power Purchase Agreements (PPA)

Wij kunnen helpen het opstellen van een Power Purchase Agreement (PPA) als officiële contractvorm tussen energieproducent en afnemer.

Subsidies

Subsidies zoals de SDE++ kunnen een belangrijke rol spelen in de financiering van hernieuwbare energiesystemen. Onze ervaring kan helpen om de belangrijke financiële ondersteuning te organiseren.

Beheer, onderhoud en optimalisatie

Wij bieden ondersteuning om de prestaties en kwaliteit van uw zonne-energie installatie op orde te houden en te verbeteren.

Neem contact op met onze energie experts

Wil je meer weten over hoe onze innovatieve energieoplossingen jou kunnen helpen bij het behalen van betaalbare en duurzame energie? Neem dan contact op met een van onze energie experts via de onderstaande knop.

 Contact