Zonnecarport IJzendoorn 

 

Solinoor werkt aan het voorzien van duurzame energie in lijn met de energiebehoeften van elektrisch gedreven voertuigen. Daarom bouwen wij naast ons kantoor in IJzendoorn een zonnecarport die is voorzien van zonnepanelen en speciale laadpalen om zo de elektrische voertuigen direct te kunnen voorzien van duurzame energie. Hierbij maken wij gebruik van een natuur-inclusief design door het frame van hout te maken. Door middel van een zonnecarport maken wij zo dubbel gebruik van de huidige parkeergelegenheid. Begin 2023 zal dit project gebouwd worden.

 

neem contact op

Natuurinclusief ontwerp

Bij Solinoor hechten wij veel waarde aan de natuur bij onze projecten, daarom staat natuur inclusiviteit centraal in het ontwerp.De frames van de carports zullen worden gemaakt van speciaal hout, wat het project uniek en 100% duurzaam maakt. Op deze manier past de zonnecarport naadloos in de natuurlijke omgeving van het Midden-Waal gebied.

 

Project in cijfers

In totaal zullen er 220 zonnepanelen op de carports worden geïnstalleerd, die in totaal 96 kWp aan energie zullen opwekken. Dit staat gelijk aan elektriciteit voor meer dan 18 auto’s.

 

Meer afbeeldingen

Klik op een van de afbeeldingen voor weergave in hoge resolutie of om meer foto's van dit project te bekijken.

 

Meer weten?

 

Wil je meer informatie over dit project of ben je benieuwd wat we kunnen betekenen voor jouw project of bedrijf? We vertellen je er graag meer persoonlijk over. Neem contact op via onderstaande knop of stuur een mail naar info@solinoor.com.

 

Neem contact op