Zonnecarport IJzendoorn 

Solinoor werkt aan het voorzien van duurzame energie in lijn met de energiebehoeften van elektrisch gedreven voertuigen. Daarom bouwen wij naast ons kantoor in IJzendoorn een zonnecarport die is voorzien van zonnepanelen en speciale laadpalen om zo de elektrische voertuigen direct te kunnen voorzien van duurzame energie. Hierbij maken wij gebruik van een natuur-inclusief design door het frame van hout te maken. Door middel van een zonnecarport maken wij zo dubbel gebruik van de huidige parkeergelegenheid. In 2024 zal dit project gebouwd worden.

 

neem contact op

Solinoor zonnecarport IJzendoorn in Gelderland - 3D render
Solinoor houten zonnecarport IJzendoorn - Gelderland

Natuurinclusief ontwerp

Bij Solinoor hechten wij veel waarde aan de natuur bij onze projecten, daarom staat natuur inclusiviteit centraal in het ontwerp.De frames van de carports zullen worden gemaakt van speciaal hout, wat het project uniek en 100% duurzaam maakt. Op deze manier past de zonnecarport naadloos in de natuurlijke omgeving van het Midden-Waal gebied.

Project in cijfers

In totaal zullen er 220 zonnepanelen op de carports worden geïnstalleerd, die in totaal 96 kWp aan energie zullen opwekken. Dit staat gelijk aan elektriciteit voor meer dan 18 auto’s. Op deze manier kunnen de elektrische auto's opladen door middel van groene energie om zo volledig duurzaam te kunnen rijden.

Meer afbeeldingen

Klik op een van de afbeeldingen meer foto's van dit project te bekijken.

 

Meer weten?

 

Wil je meer te weten komen over dit project, of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor je eigen project? Stuur een bericht naar info@solinoor.com of vul het contactformulier in via onderstaande knop.

 

Neem contact op