IJzendoorn hoofdkantoor

 

Op het dak van het hoofdkantoor van de Dekker Groep in IJzendoorn worden zonnepanelen geïnstalleerd met een totaal vermogen van 48 kWp. De groene energie die wordt opgewekt met de zonnepanelen zal compleet worden gebruikt voor eigen consumptie.

 

 neem contact op

Tweeledig voordeel

De Dekker Groep vindt het belangrijk om naast de economische voordelen, elke kans met betrekking tot verduurzaming te uit te zoeken en te pakken. Door het installeren van de zonnepanelen - met als doel geheel eigen consumptie - is de Dekker Groep niet meer afhankelijk van energie van het net en zal met het opwekken van groene energie bijdragen in de verduurzaming van Nederland.

Naast de voordelen voor de natuur, zijn er ook veel financiële voordelen voor Dekker. Zo zijn ze minder afhankelijk van de wisselende (stijgende) energieprijzen en zal dit op lange termijn hoge kosten besparen. Voor de realisatie van het project is SDE subsidie toegekend. Meer informatie over de SDE subsidie vind je hier.

Meer weten?

 

Wil je meer informatie over dit project of ben je benieuwd wat we kunnen betekenen voor jouw project of bedrijf? We vertellen je er graag meer persoonlijk over. Neem contact op via onderstaande knop of stuur een mail naar info@solinoor.com.

 

Neem contact op