Elektrische-mobiliteit

Elektrisch vervoer mogelijk maken met hernieuwbare energie.

Bij Solinoor hebben we de ambitie om zwaar transport duurzamer te maken. Met onze ervaring voor het ontwikkelen en realiseren van innovatieve energieoplossingen werken we aan systemen die locatiespecifiek het beste passen. Door laadpleinen en walstroom te integreren in onze duurzame energieprojecten maken wij het mogelijk voor bedrijven en industrieën om de stap naar duurzaam transport te nemen.

Benieuwd naar de potentie van e-mobiliteit voor uw project?

Neem contact op

 

Werknemer die een elektrische vrachtwagen aansluit om op te laden

E-mobiliteit oplossingen

Laadplein 3D render

Laadpleinen

Met de noodzaak om het gebruik van fossiele brandstoffen te verminderen willen wij het mogelijk maken om het gebruik van elektrische voertuigen te stimuleren. Om deze elektrificatie haalbaar te maken, richten we ons op drie belangrijke principes: toegankelijkheid, schaalbaarheid en innovatie.

  • Toegankelijkheid: met laadstations maken we opladen gemakkelijk en beschikbaar in alle regio's.
  • Schaalbaarheid: met eenvoudige en modulaire ontwerpen draagt onze aanpak bij aan het creëren van een uitgebreid netwerk voor elektrisch laden.
  • Innovatie: we gebruiken voortdurend de allernieuwste technologieën, van snellaadmogelijkheden tot slimme netaansluitingen en duurzame energie-integratie. Zo werken we aan een efficiënte oplaadinfrastructuur.

Walstroom

Wij zien de belangrijke rol die walstroom speelt bij het verminderen van de uitstoot en het verbeteren van de luchtkwaliteit in havengebieden. Onze aanpak integreert hernieuwbare energiebronnen, zoals zonne-energie, met nieuwe technologieën om efficiënte en betrouwbare walstroomoplossingen te bieden. Hierbij benadrukken wij een integrale aanpak door rekening te houden met factoren zoals de vraag naar energie, infrastructuurvereisten en de impact op de omgeving. Op deze manier stemmen we walstroomoplossingen af op de specifieke behoeften van havenexploitanten en rederijen, waardoor een naadloze integratie met de bestaande infrastructuur wordt gegarandeerd.

Solinoor walstroom innovatieve energieoplossing 3D render

Wil je meer weten over onze e-mobiliteit oplossingen? Neem dan contact op met onze energie experts.

Meer informatie

Neem contact op met onze energie experts

Wil je meer weten over hoe onze innovatieve energieoplossingen jou kunnen helpen bij het behalen van betaalbare en duurzame energie? Neem dan contact op met een van onze energie experts via de onderstaande knop.

 Contact