Batterij Energieopslag Systemen (BES)

Variatie van hernieuwbare energiebronnen verminderen voor een betrouwbaar energiesysteem.

De bestaande infrastructuur van het energiesysteem kan slechts gedeeltelijk de varierende energieproductie van hernieuwbare energiebronnen zoals wind- en zonne-energie aan. Om de energieproductie en -consumptie beter op elkaar af te stemmen, zien wij Batterij Energieopslag Systemen (BES) als een van de belangrijkste oplossingen om een betrouwbaar energiesysteem te garanderen. Met een team van ervaren energieanalyse-enthousiastelingen bieden wij op maat gemaakte energieopslagoplossingen voor een geoptimaliseerd energiebeheer. Met een integrale aanpak zorgen wij voor een betrouwbare energievoorziening voor onze klanten.

Solinoor batterij energieopslag hernieuwbare energie

Voordelen van batterijen

  • Optimalisatie van hernieuwbare energiebronnen: De overproductie van hernieuwbare energie kan worden opgeslagen om op een later moment te gebruiken wanneer dat nodig is.
  • Netcongestie & business case: met een beschikbare netaansluiting kan het batterijsysteem worden gebruikt om netcongestieproblemen op te lossen en kan het ook de business case van uw energiesysteem verbeteren met energiehandel.
  • Energieonafhankelijkheid: Meer zelfvoorziening vanuit uw hernieuwbare energiesysteem vermindert de risico's van hoge en fluctuerende energieprijzen bij het verbruiken van energie uit het net

Onze batterij projecten

Bij Solinoor ontwikkelen en integreren we batterij-energieopslagsystemen (BES) binnen onze zonne-energieprojecten. Daarbij bieden wij innovatieve energieoplossingen die resulteren in volledig duurzame systemen, onafhankelijk van het energienet.

Wilt u weten wat batterij-energieopslagsystemen voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem hieronder contact op met onze experts.

Neem contact op met onze energie experts

Wil je meer weten over hoe onze innovatieve energieoplossingen jou kunnen helpen bij het behalen van betaalbare en duurzame energie? Neem dan contact op met een van onze energie experts via de onderstaande knop.

 Contact