Zon op daken

Het verduurzamen van energie-intensieve industrieën met behulp van zonne-energie.

Nederland heeft beperkte ruimte voor zonnepanelen op het (land)oppervlak. Daarom worden daken beschouwd als een van de meest begeerde locaties voor zonnepanelen. Naast het oplossen van ruimtelijke beperkingen, stellen onze innovatieve geïntegreerde energieoplossingen industrieën in staat om effectief hernieuwbare energie te produceren en deze direct voor eigen consumptie te gebruiken. Met de ambitie om energie-intensieve industrieën te helpen bij het behalen van hun duurzaamheidsdoelen werken wij toe naar compleet zelfvoorzienende systemen waarbij alle operationele processen zijn te voorzien van 100% eigen opgewerkte duurzame energie.

Solinoor Zonnedak Betoncentrale Barneveld

Voordelen van zon op daken

  • Gebouw optimalisatie: Optimaal gebruik maken van de beschikbare oppervlakten door duurzame energie op te wekken voor lokale consumptie.
  • Onafhankelijkheid: Gereduceerde risico's van de hoge en fluctuerende energieprijzen vanuit het energienet.
  • Duurzaame gebouwen: Een simpele stap voor het reduceren van CO2 en andere broeikasgassen emissies door het gebruik van groene energie.

Onze projecten

Door zonne-energie te combineren met verschillende vormen van energieopslag verkleinen wij de problemen in tijden wanneer energiekosten zeer variabel zijn. Met het streven naar verduurzaming van verschillende industrieën hebben wij enkele daken al verduurzaamd met zonnepanelen, waaronder de betoncentrales in Tiel & Barneveld.

Meer weten of meer weten over de voordelen van zonne-energie voor jouw bedrijf? Neem hieronder contact op.

Neem contact op met onze energie experts

Wil je meer weten over hoe onze innovatieve energieoplossingen jou kunnen helpen bij het behalen van betaalbare en duurzame energie? Neem dan contact op met een van onze energie experts via de onderstaande knop.

 Contact