Zon op carports

Elektrische vormen van transport, volledig gedreven door de energie van de zon.

Met een snel groeiend aandeel van elektrische voertuigen op de markt, groeit ook de vraag naar elektriciteit aanzienlijk. Solinoor werkt eraan om de energiebehoefte van elektrische voertuigen te voorzien door direct groene energie te leveren waar dat nodig is. Onze speciaal ontworpen houten zonne-carports zijn bevatten daarom zonnepanelen om elektrische auto's direct met duurzame energie te op te laden. De frames van de carports zijn gemaakt van speciaal hout, waardoor de carport een natuur-inclusief en toekomstbestendig design heeft.

Solinoor solarcarport 3D model close-up

Voordelen van zon op carports

  • Lokale energie: Het voorkomen van overbelasting van het energienet door elekrische voertuigen te voorzien vanuit lokale hernieuwbare energiebronnen.
  • Duurzame mobiliteit: Met het gebruik van groene energie kunnen duurzame vormen van transport worden gewaarborgd.
  • Efficient landgebruik: Optimalisatie van hetzelfde landoppervlak door parkeergelegenheid ook te gebruiken voor duurzame energieopwek.

Onze projecten

Ons eerste carport project wordt gebouwd bij ons hoofdkantoor in IJzendoorn. Door het gebruik van ons natuurlijke design wordt er gezorgd dat dit past binnen de natuurlijke omgeving. Dit project wordt naar verwachting gestart binnen de komende maanden.

Wil je meer weten over de voordelen van onze zonnecarport oplossingen voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op via onderstaande knop.

Neem contact op met onze energie experts

Wil je meer weten over hoe onze innovatieve energieoplossingen jou kunnen helpen bij het behalen van betaalbare en duurzame energie? Neem dan contact op met een van onze energie experts via de onderstaande knop.

 Contact