Zon op land

Dubbel gebruik van land door duurzame energieproductie naadloos te integreren in de natuur.

Met een innovatieve en unieke natuurinclusief gedreven ontwerpstrategie creëert Solinoor de zonneparken van de toekomst. We bouwen zonneparken die waarde toevoegen aan de omringende natuur en samenleving. Door bijvoorbeeld het aanbrengen van aanvullende groenvoorzieningen of schapen die het groen rondom het zonnepark op een natuurlijke wijze onderhouden, zorgen wij ervoor dat onze projecten in harmonie zijn met de omgeving. Door een innovatieve aanpak en focus op natuurinclusieve projecten onderscheiden wij ons van de markt.

Solinoor - Zonnepark Geertjesgolf op land met zicht op de zandwinning - Winssen/Deest - Gelderland - Nederland - NL

Voordelen van onze zon op land projecten

  • Natuurlijke ontwikkeling: De integratie van groenvoorzieningen zorgen voor natuurlijkbehoud en beschermen de lokale diersoorten en ecosystemen.
  • Schaalbaarheid: Een effectieve manier voor het stabiliseren van een fluctuerende energieproductie uit hernieuwbare energiebronnen.
  • Passend bij de omgeving: Projecten worden op maat gemaakt om zo op te gaan in de (natuurlijke) omgeving voor een aangenaam aanzicht.

Onze projecten

Solinoor bouwt projecten die van toegevoegde waarde zijn voor de natuur, samenleving en omgeving. Een van onze landprojecten is het 4.2MW zonnepark Geertjesgolf waar er effectief gebruik wordt gemaakt van een oude vuilstortplaats om zo een nabije zandwinning van duurzame energie te voorzien. 

Ben je benieuwd naar onze aanpak voor zonneparken op land of bespreek je liever je eigen project ambities? We staan voor je klaar.

Neem contact op met onze energie experts

Wil je meer weten over hoe onze innovatieve energieoplossingen jou kunnen helpen bij het behalen van betaalbare en duurzame energie? Neem dan contact op met een van onze energie experts via de onderstaande knop.

 Contact